– Nisam ništa tako doživio. Kad smo zabili ta dva gola za izjednačenje – srce veliko kao kuća, ali kad su oni zabili – srce mi je doslovno puklo. Tuga neviđena, rekao je Nikola Vlašić. 

Bila je to “luda” utakmica u kojoj su Vatreni poveli, Furija je uzvratila s tri gola u nizu, da bi Hrvatska golovima u 85. i 90+2. minuti uspjela izboriti produžetak. Nažalost, u dodatnih pola sata Španjolska je zabila dva gola za konačnih 5:3.

Vlašić je otkrio da im je izbornik Zlatko Dalić uoči produžetaka rekao da samo tako nastave jer su Španjolci mentalno pali.

– Rekao da ih imamo i da ćemo imati svoje šanse, ali da ih moramo iskoristiti. I imali smo ih. Imali smo dva šuta koje su obranili. Poslije smo primili dva gola i bilo je teško vratiti se. Mislim da smo u početku stajali preduboko, ali to je Španjolska, znaš  da imaju dobar posjed. Bila je bolja stvar kad smo drugo poluvrijeme izašli na njih i više nisu imali tako dobar posjed.

Na pitanje je li osmina finala Europskog prvenstva uspjeh ili neuspjeh rekao je da je neuspjeh nakon današnje utakmice jer su ih imali u šaci.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!