Veljko Mršić, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, čestitao je brazilskom izborniku¸Aleksandru Petroviću na pobjedi u prvom susretu olimpijskih kvalifikacija na turniru u Splitu.

– Čestitam treneru Petroviću na zasluženoj pobjedi, bili su bolji od početka do kraja, mi smo imali samo neke momente. Nismo igrali dobro, previše individualno, lopta nam je bila statična, previše smo čekali kod prijema lopte. Nismo bili dobri, ali sutra je nova utakmica, moramo se vratiti i mentalno i fizički, proučiti pogreške jer nam je svaka utakmica do kraja turnira biti ili ne biti. Idemo dalje, ali moramo više igrati momčadski, rekao je Mršić na konferenciji za novinare.

Hrvatski kapetan Roko Ukić čestitao je, također, Brazilu te istaknuo da ipak još ništa nije gotovo.

– Nema se što puno za reći, moramo biti bolji u svakom segmentu igre. Moramo igrati više timski, možemo tražiti 300 razloga zašto se nešto dogodilo, ali nema nikakvih isprika, jednostavno smo bili loši. Igramo sutra s Tunisom, jedini izbor je pobijediti i vratiti neki normalan ritam na oba kraja terena. Ništa nije izgubljeno, bez obzira što je današnji ružni poraz, objasnio je Ukić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!