Leonardo Bonucci, jedan od stupova talijanske obrane, poručio je da je potpuno miran uoči nedjelje i velikog finala Europskog nogometnog prvenstva protiv Engleske na Wembleyju.

Bonucci je rekao, a prenose talijanski mediji da bi moguća pobjeda i osvajanje naslova bio važan korak za talijanski nogomet.

– To bi bilo veliko zadovoljstvo svim Talijanima. Nema izgovora, koncentrirani smo na utakmicu i jedva čekamo da počne. Razmišljamo samo o nogometu i kako da se zabavimo, drugo nas ne zanima. Nismo zabrinuti što ćemo s Englezima igrati na njihovom Wembleyju, poručio je.

Osvrnuo se i na snagu Engleske.

– Mogu nam napraviti probleme, moramo paziti. Harry Kane je među najboljim napadačima na svijetu, no igrali smo protiv brojnih odličnih napadača. Motivirani smo i ne želimo primiti gol. Želim odličnom igrom doći do povijesnog uspjeha, kaže branič Juventusa.

Za utakmicu će se pripremati tako što će gledati TV te razgovarati s prijateljima i obitelji.

– Bio sam u ovakvim situacijama tijekom karijere. Miran sam, dodaje Bonucci koji je rekao i da Engleska ima odličnu obranu koju predvode Harry Maguire i John Stones.

Podsjetimo, Engleska je na cijelom turniru primila tek jedan pogodak i to onaj protiv Danske u polufinalu.

O izborniku Robertu Manciniju samo najbolje.

– Radio je na mentalitetu ekipe, ulio nam je samopouzdanje, natjerao nas da vjerujemo da smo na pravom putu. Izabrao je talentirane igrače, a kvaliteta radi razliku, zaključuje. 

Engleska i Italija finale Europskog prvenstva igraju u nedjelju od 21 sat. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!