Dvije godine nakon što je prekinula s The Weekndom Bella Hadid po prvi put i službeno ima novog dečka. Sada je u vezi s redateljem Marcom Kalmanom, a njen prvi javni istup o tome čini se vrlo prikladnim u ovom trenutku dok boravi na filmskom festivalu u Cannesu.

Jedna od najplaćenijih manekenki svijeta je 8. srpnja na Instagramu suptilno potvrdila svoju novu vezu. U seriji fotografija koje je objavila s putovanja u Francusku gdje je prvo prošetala pistama pariškog tjedna mode, a zatim otišla na jug zemlje na festival u Cannes našla se i ona Marca Kalmana. Na slici se može vidjeti novi par prekriženih ruku dok se naginju jedno prema drugome kako bi se poljubili.

“Najbolje vrijeme mog života,” napisala je ispod objave. “Zdrava, zaposlena i voljena.”

Možemo pretpostaviti kako Bellin novi dečko već ima odobrenje njenog najužeg kruga ljudi jer je njena sestra Gigi Hadid komentirala objavu s nasmiješenim emotikonom dok je kolegica i prijateljica Lily Aldridge u komentaru ostavila nisku srca.

image

Otkako je prekinula s Weekendom Bellu su povezivali s unukom Jacka Nicholsona Dukeom Nicholsonom. Međutim, Bellin glasnogovornik brzo je demantirao te glasine, rekavši E! Newsu kako nisu romantično upleteni. Naknadno se šuškalo da hoda s kolegom modelom, ali ni to se nije ispostavilo točnim.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!