– Kako kažu u Splitu, ovo je ludilo osjećaj! Više smo nego zadovoljni i nismo se nadali prvoj nagradi publike, ali ni novinara. Drago nam je što je pjesma prepoznata. Dugo smo se pripremili za ovaj nastup, još prošlog ljeta smo krenuli sa realizacijom snimanja pjesme i spota, rekli su nam članovi Cambija nakon pobjede.

– Sretni smo, happy smo, ispalo je najbolje kako je moglo ispast. Putovanje je bilo zabavno, lepršavo, s ovim momcima se lipo radi i dobro se zezaju. Sve petice! Nadam se da će im ova pobjeda donijeti uzlet u karijeri, nahvalio je Mladen iz TBF-a momke i rekao da se nije nadao pobjedi.

Na konstataciju kako je riječ o pomalo neobičnoj i netipičnoj suradnji Saša Antić se složio da se može tako reći.

– Glazba je takva, neočekivana, svašta se tu događa. Prošle godine nam se javio menadžer Cambija, snimili smo to i evo, rezultat je tu…, kazao je Saša.

Neno Belan koji je osvojio prvu nagradu stručnog žirija dodao je kako se nada da će na koncerte uskoro moći dolaziti i necijepljeni građani te kako je on potpisnik inicijative koja se za to zalaže.

– Ljude ne treba dijeliti na one koji su cijepljeni i nisu, svatko od nas ima pravo raditi sa svojim životom što želi, zaključio je Belan.

PIŠE VINKO PAIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!