Nakon rođenja drugog djeteta u Sussexesu, organizacija za kontrolu populacije, Population Matters najavila je da će nagraditi par za njihovu “prosvijetljenu odluku”.

To je ista organizacija koja je pohvaljivala Kinu u njezinim eugeničkim i prisilnim naporima kontrole rađanja populacije prema ‘politici jednog djeteta’ koja je rezultirala stotinama milijuna pobačaja i ubijanjem provorođene ženske djece.

Meghan Markle i njezin suprug princ Harry dobili su “posebnu nagradu” dobrotvorne organizacije za kontrolu populacije zbog njihove predanosti da imaju samo dvoje djece i ne više od toga, piše Breitbart

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa rekli su primatologinji dr. Jane Goodall u intervjuu za britanski Vogue 2019. da će imati samo dvoje djece ” maksimum”.

“Mi smo jedina vrsta na ovom planetu koja izgleda da misli da ovo mjesto pripada nama i samo nama.” Princ Harry je to izrekao kao primjedbu koju su neki smatrali neobzirnom i bešćutnom, s obzirom na činjenicu da je njegova šogorica Kate majka troje djece.

Nakon rođenja drugog djeteta u Sussexesu, dobrotvorna organizacija za kontrolu populacije, Population Matters, najavila je da će nagraditi par za njihovu “prosvijetljenu odluku”.

Imati manju obitelj smanjuje naš utjecaj na Zemlju i pruža veću šansu svoj našoj djeci, njihovoj djeci i budućim generacijama da procvjetaju na zdravom planetu”, stoji u izjavi ove organizacije.

“Pohvaljujemo vojvodu i vojvotkinju što su donijeli ovu prosvijetljenu odluku i što su potvrdili da je i manja obitelj sretna obitelj.”

Primit će 500 funti da bi ih donirali u po svom izboru u sklopu proslave Svjetskog dana stanovništva Ujedinjenih naroda u nedjelju.

Meghan i Harry često su vrlinom signalizirali o svojim ‘zelenim’ uvjerenjima, međutim, par je često dobio kritike zbog korištena mlaznih motora u privatnim avionima kako bi prisustvovali globalističkim summitima o klimatskim promjenama.

Kinesko je Ministarstvo zdravstva 2013.  otkrilo  da je režimska politika prema jednom djetetu rezultirala s više od 336 milijuna pobačaja i 196 milijuna sterilizacija muškaraca i žena od 1971. Nejasno je koliko je tih postupaka vlada prisilila.

Predsjednik Population Mattersa, Jonathon Porritt, dao je potporu kontroli stanovništva u Kini, rekavši 2009. godine: „Da u Kini nije postojala politika ‘obitelji jednog djeteta’, sada bi bilo 400 milijuna dodatnih kineskih građana. ”

Porritt je također rekao: „Ne želim pitati ljude da povežu vlastitu odgovornost za svoj ukupni okolišni utjecaj i kako se odlučuju za razmnožavanje i koliko djece smatraju prikladnim. Mislim da ćemo se založiti za poziciju koja kaže da je imati više od dvoje djece neodgovorno.”

Predsjedavajuća Sara Parkin također je nagovijestila da će možda biti potrebna kontrola stanovništva u kineskom stilu, napisavši 2010. za China Dialogue da je, iako je “teška” politika režima u Pekingu stekla “lošu reputaciju”, “sve veća potražnja za hranom, voda i energija pogoršane su klimatskim promjenama, što znači da više nije legitimno ostavljati pitanja smanjenja nataliteta izvan programa politike. “

Izvor: narod.hr/Bretibart

error: Content is protected !!