Ivan Perišić ime je koje se često spominje u kontekstu mogućih transfera. Naime, njemu ugovor s Interom istječe za godinu dana i logično je da prelomi – hoće li potpisati novi ili otići.

Portal Interlive.it objavio je “ekskluzivu” da unatoč lijepim riječima novog trenera Simonea Inzaghija Perišić ostaje sa spakiranim kovčezima, jer ima ugovor za koji mu Inter u bruto iznosu godišnje daje devet milijuna eura, a istječe u lipnju 2022. Ovo je zadnja šansa da milanski klub zaradi nešto od njegove prodaje, pišu Sportske novosti.

Navodno Perišić za novi potpis traži ugovor na tri godine, s opcijom za četvrtu, u visini šest milijuna eura neto godišnje, što tjera od njega potencijalne kupce.

Inzaghi je govorio kako u njegovoj koncepciji igre trebaju krilnu igrači, a za Perišića je rekao: “On je vrlo važan igrač. Čekam ga raširenih ruku. Može jako dobro djelovati u našem sustavu”.

Neki mediji ga guraju prema Monacu, tvrde da ga Niko Kovač želi kao što je bilo i kad je vodio Bayern. Sve to stavljaju u kontekst razmjene, s obzirom kako je Interu zanimljiv Keita Balde, koji je radio s Inzaghijem u Laziju, a taj Senegalac ima ugovor s Monacom.

Piše se i o Jose Mourinhu i njegovom navodnom interesu da Hrvata ima u Romi.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!