Hrvatski nogometni prvak Dinamo plasirao se u 2. pretkolo Lige prvaka nakon što je u uzvratnom susretu prve runde natjecanja u Reykjaviku pobijedio Valur s 2-0 potvrdivši 3-2 pobjedu iz prve utakmice.

Golove za Modre zabili su Luka Ivanušec u 31. minuti, te Mislav Oršić u 89. minuti.

– Znali smo da će biti teža utakmica, da neće biti lako, da moramo, pogotovo u prvom dijelu, biti mirni. I da sami sebi ne stvorimo nervozu ako slučajno ne zabijemo gol ili nešto krene krivo, ali kad smo zabili gol, praktički smo kontrolirali utakmicu i sve je funkcioniralo. Mislim da smo sve dobro odradili i da je ovo dobar start za sve što nas čeka u budućnosti, rekao je Mislav Oršić nakon utakmice te dodao:

– Sve nas boli poslije igranja na ovom terenu. Bilo je teško igrati, a vrijeme nam je čak i odgovaralo nakon vrućina u Hrvatskoj.

I drugi strijelac bio je zadovoljan s pobjedom.

– Mislim da smo dobro odigrali, bolje prvo poluvrijeme od drugog, malo smo se opustili pa su nam uzeli loptu, ali na iskustvo smo dovršili posao, rekao je Ivanušec kojemu uvjeti, hladnoća i umjetni teren, nisu smetali, rekao je Ivanušec kojemu je drago što je sezonu započeo s golom.

– Umjetna podloga je pomogla da nam lopta bude brža, a nije bilo prehladno. Lagano smo se prilagodili, zaključio je Ivanušec.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!