Napokon je izašao spot za pjesmu ‘All I wanna do is dance’. Pravi ljetni hit i odličan video pripremili su SoulFingersi u suradnji s Baby Dooksom, Modusom i 5rekovićem za vrijeme karantene nedugo nakon potresa, a njihova želja da se isplešu konačno bi nam se svima mogla ostvariti ovoga ljeta.

“Evo porinuli smo na valove frekvencija svih mogućih ekrana i ekrančića naš mali video brod ‘All I wanna do is dance’ na kojem ples i zabava nikada ne prestaju. Želimo mu mirno more i nek nas uvijek scene ovog spota podsjete da smo imali tu čast živjeti u vremenima bez glazbe, publike i plesa, al’ nek nas podsjete i da smo našli način da glazba preživi,” poručili su Soulfingersi.

“Zahvaljujemo se prije svega našim dragim glazbenicima, što su prihvatili ideju da se penju po skeli. Hvala svim prolaznicima koji su nam tih dana na skelu dovikivali da ‘malo pojačamo!’ Hvala i svim vozačima koji su nam gore trubili u znak podrške. Svima je očito tih dana u izolaciji nedostajalo i okupljanje i glazba,” prisjetili su se s nostalgijom snimanja.

“Hvala Baby Dooksu na super remiksu, te plesačima studija Modus koji su razvalili svojom koreografijom. Energija i podrška našeg prijatelja Marija Petrekovića, partnera – Mediteranca, ljubitelja Soula i špageta i ovaj put nas je dirnula. Hvala i svima vama, što ste odvojili malo pažnje za nas i  našu malu Soul gerilu,” dodali su.

Naposljetku su dodali da nakon što pogledate spot i prije nego izađete na balkone dobro provjerite jer su možda oni već na njima!

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!