Nažalost za sve one kojima se svidjela ideja Kanyea Westa i Irine Shayk u vezi, čini se da njihova ljubav blijedi brže od Kanyeove predsjedničke kampanje 2020.

Otprilike pet tjedana nakon što je Irina pomogla reperu da proslavi 44. rođendan u Francuskoj i nakon što se saznalo da su se prije toga viđali mjesecima, američki tabloidi sada pišu da se model ruskog podrijetla ‘ohladio’ od ideje veze. 

Irina ga “voli kao prijatelja, ali ne želi vezu s njim”, navodi se u tekstu Page Sixa koji također izvještava da je Kanye pozvao Irinu da mu se pridruži na modnoj reviji u Parizu, ali ona ga je odbila.

image

Irina je navodno na njegov poziv rekla ne jer nije željela da javnost krivo pomisli da nastavljaju romantični odnos. Očito je da bivša Bradleya Coopera i majka njihove kćeri Lee De Seine Shayk Cooper uživa u slobodnom životu i trenutno “ne želi biti povezana ni s kim”.

West i Shayk su završili na naslovima u lipnju kada su viđeni kako se smješkaju u zajedničkoj šetnji oko hotela u Provansi u Francuskoj. Izgledali su kao par, a izvori su potvrdili da su u tom periodu bili definitivno više od prijatelja. Međutim, i tada se pričalo da njihov odnos nije bio ozbiljan, ali da je Irina bila oduševljena njegovim pozivom da se druže. 

Razlog zbog kojeg joj se svidio je bilo njegovo razumijevanje modnog svijeta i kreativnost, ali to očito nije bilo dovoljno da se s tim odnosom nastavi. Zašto ga je naposljetku odbila moglo bi imati veze i s njenim bivšim. Glumac je naime bio vrlo nezadovoljan što se druži s Kanyeom zbog njegove povijesti mentalnih bolesti. Navodno nije htio da njegova kćer provodi vrijeme s osobom koja se u javnosti ponaša kao West.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!