Argentinski navijač Don Hernan, koji je proslavio svoj 100. rođendan, postao je poznat po tome što u svoju bilježnicu zapisuje svaki postignuti gol Lionela Messija. Genijalni nogometaš mu je uzvratio dirljivom rođendanskom čestitkom.

“On ne poznaje tehnologiju, ali zapisuje svaki gol”

Hernan je veliki fan Messija i zbog velike ljubavi prema njemu zapisivao je svaki njegov gol za Barcelonu i Argentinu, piše Index.hr.

“On ne poznaje tehnologiju, nema telefon, internet ili laptop. Svaki gol zapiše u bilježnicu. Prati sve utakmice. Svaki put kada Messi igra za Barcu. Kada ne može gledati preko TV-a, nazove mene da me pita koliko je golova Messi zabio”, prepričao je Hernanov unuk Julian Mastrangelo.

Hernan je tako posebno proslavio pobjedu Argentine na Copa Americi, natjecanju koje je njegova reprezentacija osvojila nakon 28 godina čekanja, a junak na putu prema tituli bio je Messi.

“Ne govori mi da je to Messi”

No, nije to bila jedina radost za Hernana. Na njegov 100. rođendan njegov unuk mu je pokazao poruku koju mu je poslao Messi.

“Zdravo Hernan. Priča o tebi je došla do mene i djelovalo mi je ludo da pratiš golove na takav način. Želim ti poslati veliki zagrljaj i zahvaliti za to što radiš, što me pratiš i želiš mi najbolje. Vidimo se uskoro”, poručio mu je Messi.

“Ne govori mi da je to Messi”, kazao je Hernan svom unuku.

“Da, to je Messi. I šalje ti pozdrave”, odgovorio mu je Julian.

“Gdje je on? Kod kuće?” pitao je uzbuđeni starac.

“On je u kući u Barceloni, ali šalje ti video”, rekao mu je unuk.

U Hernanovoj bilježnici je zapisano preko 730 Messijevih golova, ali vjerojatno je malo onih koji su ga usrećili više od poruke za 100. rođendan.

/HMS/

error: Content is protected !!