Manchester United krenuo je ofenzivno u ljetni prijelazni rok. Momčad Ole Gunnara Solskjaera prošle sezone ostala je kratka za trofej u Premier ligi gdje su završili na drugom mjestu iza gradskog rivala, a trofej Europske lige izmaknuo im je iz ruku nakon penala gdje je bio uspješniji Villarreal. Zato je Uprava Uniteda za novu sezonu odlučila pojačati momčad kako bi došli do željenog trofeja.

United je već dogovorio transfer Jadona Sancha iz Borussije Dortmund koji bi s bonusima trebao doseći vrijednost od 95 milijuna eura, a čelnici Manchester Uniteda već nekoliko dana u Madridu dogovaraju dva pojačanja s ciljem osnaživanja obrane.

Klub s Old Trafforda želi Raphaela Varanea, a Real je službeno dopustio Unitedu da krene u pregovore s igračem oko uvjeta ugovora. Prema procjenama, United bi trebao isplatiti za braniča Reala 60 milijuna eura.

Pored Varanea, najtrofejniji engleski klub pregovora i s Atleticom oko Kierana Trippiera. Engleski reprezentativac koštao bi oko 20 milijuna eura. Kod transfera Trippiera, postoji mogućnost da se u priču uključi Jesse Lingard za kojeg su u Atleticu zainteresirani, a koji je proljetni dio sezone proveo na posudbi u West Hamu.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!