Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će primiti i treće cjepivo protiv virusa korona i dodao da vjeruje da će medicinska struka odlučiti da treću dozu prime svi koji su cijepljeni prije više od šest mjeseci.

“Čekam da kažu da li je savjet da se primi neko drugo ili isto cjepivo, ako ne bude tog savjeta, ja ću da primim istu, ali to je stvar izbora ljudi”, rekao je Vučić niškoj “TV Belami”.

On je podsjetio je da je cijepljen i revakciniran kineskim cjepivom i dodao da će primiti i isto cjepivo.

Vučić je naveo da ljudi koji su primili prije šest mjeseci cjepivo nisu više toliko otporni i mogu lakše da se zaraze i obole i da je zato i potrebna treće cjepivo.

On je rekao da Srbija trenutno ima slobodnih 1,3 milijuna cjepiva, kao i još 120.000 cjepiva za one koji treba da prime drugu dozu.

Vučić je ukazao da su u Srbiji sada stvari lošije kada je riječ o broju zaraženih nego ranije i još jednom zamolio ljude da se cijepe.

Vučić je izjavio da je pred kraj svog predsjedničkog mandata zadovoljan onim što je urađeno do sada.

“Oni koji me kritiziraju ne mogu da obiđu sve tvornice koje sam samo u Nišu podigao. Da ne pričam o drugim dijelovima Srbije. To je nečija zaostavština. Pa hram Svetog Save, više smo uložili u njega u posljednje četiri godine. To je najljepši pravoslavni hram koji će da dovodi ljude u Srbiju”, rekao je Vučić.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!