Belgijski nogometni reprezentativac Romelu Lukaku, trenutno se nalazi na odmoru nakon završenog Eura, ali klupski agenti ne miruju.

Chelsea i Manchester City u potrazi su za napadačkim rješenjima, a Lukaku je svakako zanimljiv jer ima bogatog iskustva igranja u Premier ligi u redovima Evertona, Manchester Uniteda, West Bromwich Albiona i Chelseaja. Upravo je Chelsea, osvajač Lige prvaka, zainteresiran za povratak belgijskog napadača.

Lukaku je na nedavno završenom Euru pokazao da je u odličnoj formi te je u pet utakmica upisao četiri pogotka, ali njegova reprezentacija naletjela je na raspoloženu Italiju, kasnijeg osvajača Eura te ispala u četvrtfinalu. City je kao i Chelsea u potrazi za napadačkim rješenjem nakon odlaska Aguera, a jedno od njih je Lukaku. Računaju da odlaskom Contea i skromnijom transfer politikom Intera, belgijski napadač neće imati motiv za ostanak, a City i Chelsea uvijek traže naslove, pogotovo europske. Ipak, Inter je prošle sezone krenuo s osvajanjem trofeja, povećao je belgijskom napadaču plaću na osam i pol milijuna eura, a suradnja s Lautarom Martinezom u napadu je odlična. Inter ne planira pustiti Lukakua ispod 100 milijuna eura. 

Lukaku je za Inter odigrao 95 utakmica i postigao 64 gola uz 16 asistencija.   

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!