Nakon što je senzacionalno u prvom kolu HNL-a pobijedio Dinamo na Maksimiru, Trener Slaven Belupa Dean Klafurić bio je sretan, ali je i priznao kako je njegova momčad imala sreće.

– Moramo biti iskreni i reći da smo imali sreće u ovoj utakmici, ali sreća prati hrabre. Znali smo kako možemo protiv Dinama i veselili smo se toj utakmici, jer naši mladi igrači i debitanti mogli su samo dobiti, bez obzira na krajnji rezultat, a na kraju je i on bio odličan. Pokušali smo svesti šanse Dinama na najmanju moguću mjeru. Imali su oni svoje šanse, ali imali smo i mi svoje, da smo u prvom poluvremenu bili malo hrabriji, mogli smo i više napraviti, rekao je Klafurić i nastavio:

– U ovoj smo utakmici bili bez Gode, Lulića i Knölla, koji su nam standardni igrači, tako da se tek moramo kompletirati. Imamo ove mlade igrače i to je naše veliko bogatstvo, bila bi šteta zatvarati ih nekim neplaniranim dovođenjem novih igrača jer ovi dečki imaju stvarno velik potencijal. Ne trebamo sad upadati u euforiju, ali sigurno da se trebamo veseliti. No sutra to sve moramo zaboraviti, imamo još puno prostora za napredak, zaključio je Klafurić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!