Pripadnici policije SŽ-a uhitili su jučer, na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a kako Nova.rs saznaje, riječ je o najstarijem sinu Sinana Sakića, Rašidu Sakiću, koji je ovog puta osumnjičen za razbojništvo. – On je uhićen jučer, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske – priopćeno je iz županijskog MUP-a, piše Srpskainfo.

Rašid Sakić je pjevačev najstariji sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazilo na stupcima crne hronike zbog sukoba sa zakonom. U podužem dosjeu, Sakić ima upisano i ubojstvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina. Mediji su ranije izvještavali o lošim odnosima u obitelji Sakić, koji su kulminirali nakon pjevačeve smrti. Posljednji sukobi su izbijali zbog spora oko nasljedstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je Rašid podmetnuo požar.

Protiv njega je Sinanova supruga Sabina svojevremeo podnijela prijavu zbog prijetećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim rečima, Rašid upućivao još od listopada 2019. godine. Rašid je od tog trenutka prijetio ubojstvom njoj i njenoj ćerki Đulkici Sakić, inače svojoj polusestri. Time su se otvorila mnogobrojna pitanja koja navode na kopanje biografije osuđenog ubojice koji je zbog tog zločina ležao u zatvoru dvanaest godina, piše Nova.rs.

Izvor:srpska.info

error: Content is protected !!