Drugi i treći nositelj ovogodišnjeg izdanja ATP turnira tenisača Croatia Opena u Umagu, srpski igrači Dušan Lajović i Filip Krajinović izborili su prolazak u četvrtfinale.

Pobjednik posljednjeg izdanja turnira u Umagu igranog 2019. Lajović u susretu je 2. kola nadigrao Španjolca Bernabea Zapatu Mirallesa sa 7-5, 6-4, dok je finalist prošlotjednog turnira u Hamburgu Krajinović bio bolji od Moldavca Radua Albota sa 6-4, 6-2.

Lajović će u četvrtfinalu igrati protiv njemačkog kvalifikanta Daniela Altmaiera koji je svladao Talijana Gianlucu Magera sa 4-6, 6-1, 7-5, dok Krajinović čeka boljeg iz ogleda Španjolca Carlosa Alcaraza i Slovaka Andreja Martina.

ATP Umag: Braća Sabanov u polufinalu

Braća blizanci Ivan Matej Sabanov plasirali su se u polufinale parova na ATP turniru tenisača u Umagu, pobjednici turnira u Beogradu ranije ove godine su u četvrtfinalu svladali još jednog hrvatskog igrača Antonija Šančića i Bošnjaka Damira Džumhura sa 7-5, 6-0.

Braća Sabanov će u polufinalu igrati protiv boljih iz ogleda prvih nositelja, bosanskohercegovačkog reprezentativca Tomislava Brkića i Srbina Nikole Ćaćića te Čeha Romana Jebavyja Jirija Veselyja.

Admir Kalender
 i Mili Poljičak svoj su nastup u Umagu okončali u četvrfinalu, njih su svladali Brazilac Fernando Romboli i Španjolac David Vega Hernandez.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!