Full Gas Grupa je sedmeročlani bend iz Zagreba sa ženskim i muškim vokalima.. Od 2012., svoju ljubav prema glazbi najbolje iskazujemo na našim nastupima gdje izvodimo domaće i strane hitove gotovo svih žanrova. Posebna specijalnost su nam nastupi na vjenčanjima, što potvrđuje i brojka od preko 750 nastupa i stotine zadovoljnih mladenaca i gostiju diljem Hrvatske, ali inozemstva. Osim na vjenčanjima, često nastupamo na raznim javnim događajima, privatnim eventima, u noćnim klubovima ili na morskim gažama gdje imamo samostalne koncerte ili nastupamo kao predgrupa nekim estradnim zvijezdama.

Ovo je nekoliko uvodnih riječi o sjajno organiziranoj glazbenoj skupini koja polako i sigurno osvaja  publiku u Dalmaciji  koncertnim nastupima, odličnom produkcijom i video spotovima.

Tako je nedavno Full Gas Grupa objavila svoju prvu autorsku pjesmu i spot pod nazivom “Moja kumo”. U njoj se na poseban način mogu prepoznati sve buduće vjenčane kume svojih dragih prijateljica koje žele potvrditi i iskazati ono sudbonosno „DA”. Autor teksta i glazbe je Dominik Šušković dok aranžman i produkciju potpisuje Luka Kovačić. Za snimanje i režiju spota pobrinuo se Matija Škalić, a ideju i scenarij za spot razradio je sam bend.

Spot je sniman na čak 6 atraktivnih lokacija: Omiš, Split, Međugorje, Ljubuški, vodopadi Kravica te na imanju za vjenčanja Tosca. Glavne uloge u spotu zauzele su pjevačica benda Nikolina Hižar u ulozi kume te influencerica i model Antea Valenta poznatija kao Tia Lia, u ulozi mlade.

U spotu se pojavljuju i ostali članovi benda koji broji čak 7 članova: Ivica Riđan, Ivica Mateković, Marko Fabijan, Igor Jezernik, Kristijan Telinec i Valentino Vraneković.

Iako im je ovo tek prvo autorsko pojavljivanje, bend na glazbenoj sceni djeluje od 2012. godine i do sada je svirao na mnoštvo javnih i privatnih događaja. Iskazuju  potihu , ali i ostvarivu želju za glazbenim duetom s Jolom….

Članovi benda govore kako su iznimno sretni i ponosni na cijeli projekt te da je na glazbenoj sceni nedostajala  jedna pjesma koja govori o kumama. Također su izjavili kako sigurno neće stati samo na ovoj pjesmi te da uskoro pripremaju još noviteta. Ljubav prema glazbi, energičnost te profesionalizam, njihovi su ključni elementi za stvaranje odlične atmosfere na  vjenčanju ili eventu, a uz vođenje zabavnog programa i svadbenog protokol, za potpuni doživljaj, svoje nastupe upotpunjuju i vrhunskim instrumentima, razglasom i svjetlosnim efektima.

Članovi banda:

Nikolina Hižar – Vokal

Ivica Riđan – Klavijature, harmonika, vokal

Ivica Mateković George – Bas gitara, vokal

Marko Fabijan – Gitara, vokal

Igor Jezernik – Bubnjevi

Kristijan Telinec – Harmonika, udaraljke

Valentino Vraneković – Ton i light

https://www.youtube.com/watch?v=4aC59cCN1ss

Izvor:dalmacijanews.hr

error: Content is protected !!