Narančasti meteoalarm upaljen je i danas za područje cijele BiH zbog ekstremno visoke temperature zraka.

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 39, na jugu do 41 stupanj.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 39, na jugu do 41 stupanj.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Tijekom dana, uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 39, na jugu do 41 stupanj.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem naoblake, ponegdje u zapadnim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu Hercegovine do 25, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35, na jugu do 38 stupnjeva.

/HMS/

error: Content is protected !!