Studentski centar Sveučilišta u Mostaru objavio je rang listu studenata starijih studijskih godina koji su aplicirali  na natječaj za smještaj kroz akademsku 2021./2022. godinu.

Studentski centar Mostar putem ovog natječaja prima 260 studenata na smještaj i prehranu kroz akademsku 2021./22.godinu a oni koji su zadovoljili uvjete natječaja imat će na raspolaganju: tri obroka dnevno, smještaj, internetski i kablovski priključak, hladnjak te više od 100 smještajnih jedinica je opremljeno klima uređajima. Uz osnovne usluge studentima su na raspolaganju i teretana, fitnes centar, vanjski street workout park, učionice za učenje, caffe bar, vešeraj i Student servis te niz drugih pogodnosti.

Na natječaj je pristiglo ukupno 449 aplikacija od čega je 260 najbolje rangiranih studenata ostvarilo pravo na smještaj i ishranu za novu 2021./22.godinu. Kao i prethodnih godina, Studentski centar Mostar bilježi veliku potražnju što je pokazatelj vrhunskih usluga koje centar nudi” kazala je Glibić te dodala ” U ovim trenutcima, sve smještajne jedinice se liče i najsitniji kvarovi popravljaju kako bi naši studenti već od kraja kolovoza imali spremne vrhunske uvijete boravka“. 

Glibić napominje kako natječaj za smještaj i ishranu brucoša studenti mogu očekivati koncem mjeseca kolovoza putem kojeg se prima 120 brucoša.

U Studentski centar u smještaj prima se prvih 260 studenata s rang liste koju možete pogledati ovdje: https://www.docdroid.net/wr9H0yh/natjecaj-pdf-pdf

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!