U subotu se vraćaju dvije skupine trofejima ovjenčanih hrvatskih olimpijaca iz Tokija, a od onih koji su u Japanu u akciju kreće najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković.


Prvo u osam sati ujutro u Zagreb slijeće veslačka i judo reprezentacija, odnosno od osvajača medalja zlatna braća Sinković i brončani Damir Martin.

U subotu navečer u Hrvatsku će se vratiti trojica od četvorice sjajnih hrvatskih tenisača koji su osvojili zlato i srebro u muškim parovima u Tokiju, Mate Pavić, Nikola Mektić i Marin Čilić. Neće biti Ivana Dodiga, koji je odmah produžio u SAD.

Od nastupa hrvatskih sportaša ističemo Sandru Perković i Mariju Tolj u kvalifikacijama bacanja diska, prva skupina kreće u 2.30, a druga skupina u 3.55 sati ujutro po hrvatskom vremenu.

Također, Šime i Mihovil Fantela nastupit će u tri plova klase 49-er, Snježana Pejčić nastupit će u kvalifikacijama MK puške 50 m trostav u 5 sati uz eventualni nastup u finalu u 9 sati, a vaterpolisti Ivice Tucka igraju susret 4. kola skupine B turnira vaterpolista protiv Srbije u 8.30 sati po hrvatskom vremenu.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!