Novi Albinin singl “La La Love“ spreman je svojim ritmom uljepšati ljetne dane, ali i potaknuti na ples u nadolazećoj jeseni i nakon nje.

Pjesma je početkom tjedna zaplovila radijskim eterom, a od danas je dostupna na digitalnim glazbenim servisima zajedno s upečatljivim spotom.

“Prateći pjesmu, atmosfera spota Albinu u društvu plesačica Dore Masle, Andreje Žarak, Mije Petković i Tatjane Bogomolec vodi na tanku granicu između ljubavi i zaluđenosti, nestrpljivosti i iščekivanja“ – objasnio je ideju redatelj Luka Sepčić, koji uz Anu Badurinu čini kreativni tim Sestrice, zaslužan za produkciju spota.

“Suradnja s ovim malim energetskim superstarom bila je točno onakva kakvu sam i očekivao. Surađivali smo već na reklami koja je išla za vrijeme Eurosong prijenosa i ta obostrana želja za nastavkom suradnje sada je eksplodirala. Kad energije kliknu, onda se na jednakoj valnoj duljini poklopi i cijeli fantastičan tim!“ – nastavlja Luka, koji je kao redatelj iznimno sretan što je Albina s punim povjerenjem prihvatila njegove ideje i viziju.

Albina uz smijeh otkriva: “Atmosfera na snimanju je bila vruća, haha, u svakom smislu te riječi! Stvarno je svaki član ekipe dao svoj maksimum!.

S obzirom na to da je ‘La La Love’ jako moderna, fresh i catchy pjesma, zahtjeva jednako tako moderan i svjež popratni vizualni segment, a budući da smatram kako su Sestrice u velikoj mjeri vizualno osvježili našu glazbenu scenu, suradnja s njima bila je pun pogodak“ – ne skriva zadovoljstvo Splićanka.

Među zaslužnima za atraktivan stil i estetiku videospota bili su i Helena Janjušević (koreografija), Stefanom Orlićem (styling), RukaBeauty (makeup) i Franić Salon/Martin Posavec (frizura).

Albini se paralelno ostvarila i želja da zapjeva na španjolskom jeziku.

“Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno – zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk! Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku!” – otkriva Albina, koja je španjolski jezik počela usvajati još kao dijete te ga je uz višegodišnje učenje usavršila na prilično visokoj razini.

Uz Albinu, pjesmu supotpisuju Max Cinnamon (engleski dio teksta) i Branimir Mihaljević (glazba, aranžman, produkcija). Njenom hvaljenom autorskom timu ovog se puta pridružio i Branimirov sin Marko Mihaljević (glazba).

Albinin hit singl “Tick-Tock“ inače, osim što je osvojio radijski eter, značajan uspjeh ostvario je i na digitalnim glazbenim platformama te se našao na Spotify Viral 50 – Global ljestvici.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!