Najbolji nogometaš svijeta posljednjih petanaestak godina Lionel Messi neće se pojaviti u ponedjeljak u trening kampu Barcelone iako je ranije najavljeno da će početi s treniranjem u klupskim prostorijama. Naime, proteklih se dana nagađalo da će argentinska zvijezda 2. kolovoza početi s treninzima u kampu katalonskog kluba, no to se neće dogoditi.

Prema pisanju španjolskih medija Messi neće trenirati na klupskim terenima sve dok ne potpiše novi ugovor, do toga još uvijek nije došlo. Međutim, na Nou Campu su optimistični te su uvjereni da će Lionel uskoro potpisati, no napomenuli su da imaju velikih problema pronaći odgovarajući način za isplatu velikih troškova plaća.

Argentinac je bez kluba mjesec dana, s Barcelonom je sve dogovorio glede produljenja ugovora te se obje strane nadaju da će se takav dogovor uskoro i realizirati. Nedavno je kapetan Argentine osvojio s reprezentacijom Copa Americu, no još uvijek će biti u nesigurnoj situaciji kad je klub u pitanju, ipak, to ga ne ometa da uživa s Luisom Suarezom i obitelji na odmoru. Messi je uvjeren da će Barca uskoro riješiti problem.

Cilj Barcelone je da sve bude gotovo 13. kolovoza kako bi Messi mogao biti registriran za prvi meč nove sezone, odnosno 15. kolovoz kada na Nou Camp stiže Real Sociedad.

Glede problema s transferima u Barceloni traže način  da riješe slučajeve trojice kapetana Sergia Busquetsa, Piquea i Sergija Roberta te Jordija Albe. Od njih je čelništvo kluba zatražilo da pristanu na smanjenje plaće za čak 40 %, no još uvijek igrači nisu odgovorili na spomenuti zahtjev.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!