Iza rukometaša Izviđača je prvi tjedan priprema. Nakon prozivke koja je obavio šef struke Toni Čolina „Skauti“ su žestokim tempom vrijedno trenirali na sportskim terenima u Ljubuškom. Iako su bile velike vrućine od plana se nije odstupalo.

Prije početka samih priprema Adis Jakić, trener za tjelesnu spremu obavio je testiranje rukometaša Izviđača.

Uglavnom rezultati su top, za razliku od nekoliko pojedinaca, velika većina je vidno napredovala. Par pojedinaca je vidno radilo na tjelesnoj spremi što se odmah može uočiti. Kod četvorice mladih rukometaša priključenih pripremama prve momčadi vidi se velika želja i motivacija za radom. Prednjače Ševo i Dedić.

Novopridošli rukometaši u redove „Skauta“ se uklapaju u naš sustav rada. Maksimalno se trude, stalo im je da se dokažu. Treningu pristupaju maksimalno posvećeno, referirao je trener Adis Jakić.

Prvi tjedan je iza nas. Prošao je prema planu. Momci su na pripreme došli spremni, nisu se zapustili jer su rezultati testiranja kod velike većine bili fantastični. Sigurno smo bolji nego što smo bili ikada do sada bili uz dvije tri iznimke, kazao nam je šef struke „Skauta“ Toni Čolina.

Prvi tjedan smo odmah radili s loptom, a nadograđivali smo s momcima ono što su oni započeli i radili na pauzi na tjelesnoj spremi. Mogu konstatirati da smo sve odradili odlično, dodao je Čolina

Što se tiče mladih igrača koji su priključeni prvoj momčadi, cilj nam je uvesti ih u naš način rada, ponašanja i treniranja. Još uvijek, oni ne mogu pratiti naš ritam, zato što smo mi u zadnju godinu i pol napravili ogroman pomak. Međutim, uz pravi pristup doći će i oni na potrebnu razinu, konstatirao je Čolina.

Sve ide prema planu. Moramo biti strpljivi. Ja sam jako zadovoljan s mladim momcima i našim novopridošlim članovima jer svi vrijedno rade, treniraju i bore se da bi došli do željene pozicije. Moramo samo tako nastaviti, zaključio je Toni Čolina.

Izvor:izvidjac.com

error: Content is protected !!