Dom zdravlja Mostar obavještava građane kako će se u ponedjeljak 09.8.2021., utorak 10.8.2021., i srijedu 11.8.2021. u periodu od 08-12h te od 16-20h održavati dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv SARS CoV-2 bez prethodnog naručivanja. Naime, pristigle su veće količine cjepiva proizvođača AstraZeneca te smo napokon u mogućnosti organizirati jedan ovakav niz dana masovnijeg cijepljenja.

Cijepljenje će se obavljati u prostorijama Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače (ulaz od parkinga), a cijepiti se može svaka osoba iz HNŽ-a bez obzira na zdravstveno osiguranje ili mjesto prebivališta unutar Županije.

Ljubazno vas molimo na poštivanje javnog reda i mira prilikom dolaska na cijepljenje.
Svaka osoba dužna je prije dolaska na cijepljenje posavjetovati se sa svojim liječnikom kako bi liječnik procijenio da li se može cijepiti.

Cijepljenje je jedini do sada poznat efektivan način zaštite od ozbiljne forme COVID-19. Naša iskustva i iskustva naših pacijenta koji su cijepljeni su dokaz kako proces cijepljenja prođe lagodno, kako su nuspojave ukoliko se jave najčešće simptomi nalik gripi te da se nakon cijepljenja osjećaju rasterećeno, slobodno i ponosno sto su dio globalnog društva koje hrabro djeluje proaktivno, a ne reaktivno na najveću svjetsku zdravstvenu krizu u novijoj povijesti, priopćeno je iz Doma zdravlja Mostar.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!