Američka glumica Ellen Pompeo, koja glumi Meredith Grey u omiljenoj televizijskoj seriji, izgleda da se umorila nakon višegodišnjeg snimanja  “Uvoda u anatomiju”.

Govoreći u podkastu Ladies First s Laurom Brown, 51-godišnja glumica objasnila je da jednostavno planira unaprijed i da se nada proširiti svoj životopis kad “Uvod u anatomiju” službeno privede kraju.

image

– Ne kažem da više nikada neću glumiti. Mogu, ali nisam previše uzbuđena zbog nastavka glumačke karijere, rekla je Ellen  i dodala: U ovoj sam fazi poduzetnija. Uzbuđena sam zbog ulaganja u tvrtke i pokretanja posla. To je područje rasta zbog kojeg sam uzbuđena, koristeći svoj mozak na drugačiji način.

Štoviše, Ellen je objasnila da rad u Hollywoodu nije tako glamurozan kako se čini – što čini preuzimanje budućih projekata još privlačnijim.

– Sjedeći u prikolicama, putujući uokolo, snimajući ovo u Atlanti, snimajući ono u Vancouveru, opisala je ona, nemam želju sjediti u prikolicama u 23 sata navečer i čekati da snimim scene ili da mi pokucaju na vrata i kažu mi kad mogu pojesti ručak. 

Ellen je dugo ostala na jednom projektu jer je oklijevala s rizikom na početku karijere. Stoga je igrala na sigurno.

– Kad sam imala 30 godina, apsolutno sam se vidjela na televiziji. Zato sam ostala u seriji, kaže Ellen.

– Sada kad imam 50 godina, uopće se ne vidim takvom, primijetila je te dodala: Mislim… da mogu učiniti što god želim ili uopće ne mogu učiniti ništa, sasvim iskreno.

Ako ništa drugo, već je u procesu objavljivanja uzbudljivog novog projekta: svog podcasta, ‘Reci mi’.

image

Ellen Pompeo je snimila 18 sezona ‘Uvoda u anatomiju’ a svima  i dalje izgleda prilično isto. S 51 godinu se jedva šminka, kaže da ne koristi botoks, a još uvijek uspijeva imati mladenački sjaj. Nedavno je  Daxu Shepardu u njegovom podcastu Armchair Expert izjavila: Ne lažem o svojim godinama ni sebi, a ni drugima. Mislim da je važno da izgledam onoliko dobro koliko mogu izgledati.

PIŠE MIRJANA RAŠEVIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!