Trener Osijeka Nenad Bjelica nije krio nezadovoljstvo nakon poraza od 4:2 u Bugarskoj kod CSKA u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Nenad Bjelica nije bio zadovoljan kako se njegova momčad postavila na terenu.

– Čestitam CSKA na pobjedi, bili su bolji, agresivniji, hitriji, bolje organiziraniji. Mi ne možemo biti zadovoljni ni igrom ni rezultatom. Mi smo bili vrlo apatični prvo poluvrijeme, bez duela i jedne zamišljene akcije, nismo ništa uspjeli. Baš sam bio razočaran nakon prvog poluvremena i možda je to najgore poluvrijeme otkad sam ja trener Osijeka, rekao je Bjelica.

Poraz je doveo u pitanje zalaganje pojedinih igrača.

– CSKA je imao zasluženu prednost u prvom poluvremenu i moglo je biti i više golova. Mi u tom prvom poluvremenu nismo ništa napravili, zabili jedan slučajan gol. Nismo ga čak ni zaslužili. Moram sam sebe pitati što smo pogrešno napravili u pripremi utakmice kad vidim tako apatičnu ekipu. S druge strane igrači koji su ušli u drugom poluvremenu uz isti trening odgovorili vrlo kvalitetno na zahtjeve utakmice, onda vrlo vjerojatno se radi o glavama igrača. Ova utakmica nije pokazala da smo favoriti. CSKA je jedna vrlo kvalitetna momčad, a mi se moramo puno popraviti da bi imali i minimalne izglede, rekao je.

Smatra kako su Hrvati svjetski prvaci u podcjenjivanju.

– Samo mi znamo nogomet i samo mi igramo nogomet i onda mislimo da možemo sa 70-80 posto ući u utakmicu. Mi smo jedna prosječna momčad ako igramo 70 posto. Osijek je dobar i kvalitetan i može se boriti sa svakim ako je na 100 posto. Sve ostalo dovodi da nemamo šanse protiv nijednog protivnika. Mi smo onda i za HNL peta-šesta momčad lige, rekao je.

Istaknuo je kako je jako razočaran s pristupom i vidi neke slabosti momčadi od početka sezone.

– Očito da živimo još uvijek na onom drugom mjestu kojeg smo osvojili prošle godine, rekao je.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!