Nogometaši Osijeka nakon neuspješne europske utakmice protiv CSKA Sofije kada su poraženi 4:2 okreću se prema HNL-u.

– Ne bježimo od toga da uvijek želimo tri boda, tako je i u ovoj utakmici. Treba zaboraviti što je bilo u Sofiji, napraviti dobru analizu, pripremiti momčad za ono što slijedi u nedjelju i pokušati u toj utakmici biti što bolji od suparnika, rekao je u najavi utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica.

Osječani igraju protiv Hrvatskog dragovoljca u nedjelju od 18.55 sati.

– Na terenu uvijek morate potvrđivati kvalitetu, sve priče da si bolji od nekoga padaju u vodu ako to ne pokažeš na travnjaku. Vidjeli smo u Sofiji da je teren jedino mjerilo, trebat će puno discipline i svega onoga što je potrebno za pobijediti ako želimo tri boda, dodao je Bjelica koji nije isključio mogućnost da osvježi momčad s nekoliko promjena.

– Imamo širok kadar, jako puno igrača na raspolaganju. Dečki koji su igrali protiv Slaven Belupa su odigrali dobru utakmicu. Iako nismo pobijedili u toj je utakmici energija bila puno bolja nego protiv CSKA. Zbog toga ne vidim razlog da neki opet ne bi dobili priliku, ali vidjet ćemo kako će proći regeneracija jer ćemo na travnjak poslati najspremnije, zaključio je Bjelica.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!