Britanski Daily Mail otkrio je snimku na kojoj Hunter Biden, sin američkog predsjednika Joea Bidena, nakon spolnog odnosa sa ženom identificiranom kao prostitutka, govori da su mu ruski dileri droge ukrali prijenosno računalo (ne ono koje je ostavljeno servisnoj radionici u Delawareu), i to za vrijeme partijanja u Las Vegasu gdje se skoro utopio u hotelu.

Hunter Biden

Prema tome je Hunter Biden izgubio ukupno tri računala – prvo napušteno u računalnoj trgovini u Delawareu, a drugo koje su zaplijenili federalni agenti – od kojih svaki vjerojatno imati osjetljive podatke o predsjedniku Joeu Bidenu i sramotnim slikama, video zapisima i komunikacijama njegova sina.

Čini se da treći laptop i dalje nedostaje, a uzeli su ga ruski dileri droge nakon partijanja s Hunterom u Vegasu, rekao je prostitutki u razgovoru snimljenom kamerom.

Nakon što se u siječnju 2019. snimio kako se seksa sa ženom koristeći prijenosno računalo, Hunter je ostavio kameru okrećući se prepričavajući putovanje u Vegasu gdje je proveo 18 dana hodajući od penthouse apartmana do penthouse apartmana s penthouseom, koji su ponekad koštali 10.000 dolara po noći.

“Potrošio sam j***no lude količine novca”, vidi se kako Hunter govori ženi, nakon čega prepričava kako se skoro utopio u hidromasažnoj kadi. “Bio sam s tim momcima. Svake bi večeri jedan govorio “bit će ovdje puno ljudi, luda zabava, a na kraju svake večeri nikoga.”

“Sam sam otišao u hidromasažnu kadu, koja visi preko ruba je***g zadnjeg kata, sa staklom, smiješno izgleda”, priča Bidenov sin. “I tako sjedim i to je posljednje čega se sjećam.”

Hunter nadalje prepričava kako je nakon što se osvijestio shvatio da mu nedostaje laptop te govori kako tri Rusa sada imaju snimke njegovog “ludog seksa”.

Na snimci se također vidi kako žena pita Huntera je li zabrinut da bi se videozapisi mogli upotrijebiti za ucjenu. “Da, na neki način da”, odgovara Hunter. “Moj se tata kandidirao za predsjednika…”

Hunter Biden od cracka i prostituki do sukoba interesa sa svojim ocem

Podsjetimo, The New York Post je uoči predsjedničkih izbora 2020. objavio e-poruke koje dokazuju da je Hunter Biden predstavio svog oca, tadašnjeg američkog potpredsjednika, izvršnom direktoru ukrajinske energetske tvrtke manje od godinu dana prije nego što je stariji Biden izvršio pritisak na vladine dužnosnike u Ukrajini da otpusti tužitelja koji je istraživao tu tvrtku.

Skandalozni materijali tada su bili objavljeni tjednima, a otkriveni su na laptopu kojeg je Hunter ostavio na servis te zaboravio na njega.

Tada su između ostaloga objavljeni materijali koji uključuju 12-minutni videozapis Hunterovog priznanja da se bori s ovisnošću, puši crack te sudjeluje u seksualnom činu s neidentificiranom ženom, kao i brojne druge eksplicitne slike. Nakon objave materijala društvena mreža je blokirala račun novina The New York Post te je u potpunosti onemogućila dijeljenje otkrivenih videa i fotografija. Tada je cenzura opravdana tvrdnjom da se ne mogu objavljivati materijali za koje nije dobivena dozvola za objavu.

Iza objava tih skandaloznih fotografija, audiosnimki i šokantnih tvrdnji stajao je tim na čelu sa Steveom Bannonom, bivšim strategom američkog predsjednika Donalda Trumpa i Milesom Guom odnosno Guom Wenguiem, kineskim milijarderom i disidentom koji se oštro protivi diktaturi Komunističke kineske partije.

Bidenov sin poslovno surađivao s kineskim šefom špijuna

Na jednoj od tada objavljenih audiosnimki Hunter je također spominjao Patricka Hoa, koji je bio bivši tajnik za unutarnje poslove u Hong Konga, kao “kineski špijunski šef”, žaleći se kako je njegov poslovni partner Ye Jianming iz kineske energetske tvrtke CEFC China Energy nestao.

Sin bivšeg potpredsjednika SAD-a također se u istom razgovoru žali na dugogodišnjeg poslovnog partnera Devona Archera zato jer je imenovao njega i njegovog oca Joea kao svjedoke “u kaznenom predmetu”, a da ga nije obavijestio.

“Otac me zove kako bi mi javio da me zove The New York Times, ali moj stari partner Eric, koji mi je doslovno nanosi štetu ne znam koliko dugo, prima pozive jer moj otac ne želi prestati proslijeđivati pozive njemu. Imam još jednog reportera New York Timesa, koji se raspituje o mom zastupanju Patricka Hoa – je*enog kineskog šefa špijuna koji je pokrenuo tvrtku koju je osnovao moj partner, vrijednu 323 milijarde dolara, a koji je sada nestao.

Nestao je najbogatiji čovjek na svijetu koji mi je bio partner. Nestao je otkako sam ga zadnji put vidio u njegovom stanu vrijednom 58 milijuna dolara, povodom ugovora od 4 milijarde dolara za izgradnju je*en najveću je*enu LNG luku na svijetu. I primam pozive Okružnog suda New Yorka od samog američkog tužitelja. Moj najbolji poslovni prijatelj Devon imenovao me je svjedokom u kaznenom predmetu bez da me o tome obavjestio i bez da mi je to otac javio”, govorio je Hunter Biden na snimci.

Izvor: narod.hr/Daily Mail

error: Content is protected !!