Rijeka je, kako smo već pisali, pobijedila 4:1 škotski Hibernian te se tako plasirala u play off Konferencijske lige. Dakle, Riječani su na korak do grupne faze Konferencijske lige, no veliki će to biti korak s obzirom da Riječane čeka jaki grčki PAOK.

Jedan od najznačajnijih za ovaj uspjeh Rijeke je trener Goran Tomić, koji je poslije pobjede protiv škotskog predstavnika u 3. pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu rekao:

“Odličan je dojam i odličan osjećaj nakon jedne ovakve utakmice. Kompletnu utakmicu smo odigrali baš dobro, malo jesmo pali nakon 1:1, ali brzo smo digli glavu. S njihovim crvenim kartonom sve je leglo na svoje mjesto, odigrali smo u tim trenucima baš onako kako treba”, kazao je trener Rijeke te je dodao:

“Ideja prije utakmice? Željeli smo napasti i pokazati da vjerujemo u sebe te odigrati drugačije nego u prvoj utakmici. Momčad smo u stvaranju, ovih jedanaest nikad nije igralo zajedno. Ali rastemo pobjeđujući, što je sjajno. PAOK? Iskusna i kvalitetna momčad, da bismo prošli, morat ćemo biti još puno bolji. Iznad maksimuma…”

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!