Dinamo je u utakmici 5. kola HNL-a na Maksimiru pobijedio Goricu s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na susretu je autogol Albija Doke. Susret je odmah po završetku komentirao trener Dinama Damir Krznar. 

“Izuzetna dominacija tijekom cijele utakmice, vrlo dobar posjed, vrlo dobar reposjed, stvarali smo prilike, ali izostala je sigurnija realizacija. Strepili smo do kraja utakmice, ali s cijelom igrom možemo biti zadovoljni. Danas smo imali jako stabilnu obranu bez rizika. Kad stalno napadaš, onda postoji opasnost od zalutalog metka iz tranzicije, ali to smo sve spriječili. Recimo da smo 80% plana što se tiče doziranja igrača odradili. Nažalost poremetila nas je rana ozljeda Bulata pa smo tu uskratili Majera za nekakav veći odmor, nadam se da s njim neće biti problema”, rekao je Krznar nakon utakmice pa otkrio što je s Kastratijem:

“Nije bilo problema s Kastratijem, on se samo potrošio do kraja, na tome mu možemo čestitati. Volio bih da više igrača četveronoške izlaze s terena, malo mu je samo pao šećer, doktor je intervenirao i to je to, nije to ništa čudno.”

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!