Trener Tottenhama Nuno Espirito Santo najavio je sutrašnji ogled protiv Manchester Cityja i komentirao budućnost Harryja Kanea u Tottenhamu.

– Svi se osjećaju dobro i rade vrlo naporno, pripremaju se i gotovo smo spremni za početak. Startamo u nedjelju. Očekujemo tešku utakmicu, vrlo tešku utakmicu. Kvalitetni igrači, vrlo talentirana momčad. Očekujemo tešku utakmicu kao i svaku utakmicu u Premier ligi i sve momčadi imaju dobre igrače, rekao je.

Komentirao je budućnost Kanea u Tottenhamu.

– Harry se pridružio ekipi danas. Trenirao je, razgovarali smo. Naravno, privatan je razgovor. Sve je u redu. Priprema se kao Bryan, kao i Romero. Igrači koji su nam se priključili kasnije. Moramo biti oprezni, ali sve je u redu. On je Tottenhamov igrač, ovdje je s nama. Moramo razmišljati o sutra, idemo se pripremiti za sutrašnji trening i idemo dan po dan. Ali svi igrači koji s nama rade su naši igrači, zaključio je.

Tottenham je ovog ljeta imao skroman učinak na tržnici, doveli su tek tri igrača. Rinera, Gila i Gollinija. Momčad su napustili Lamela, Foyth, Alderweireld, Rose i Gazzaniga.

Uprava Tottenhama ima velika očekivanja od Espirita Santa i očekuju borbu za vrh Premier lige.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!