Vratar Osijeka Ivica Ivušić prvi se put našao na popisu izbornika Zlatka Dalića. U tom povodu dao je intervju za službeni portal Hrvatskog nogometnog saveza.

– Ponosan sam i presretan, nema veće časti od hrvatske reprezentacije. Ovaj poziv nagrada je za uložen trud i zalaganje, iznimno sam ponosan što ću biti dio najbolje hrvatske nogometne momčadi, vjerujem da ću svojim ponašanjem i radom na treninzima opravdati izbornikovo povjerenje, rekao je Ivušić, koji je hrvatski dres prvi put odjenuo u redovima U-14 vrste 2009. godine, kad je igrao s Marijom Pašalićem, a u mlađim uzrastima igrao je s još dvojicom novih suigrača, Mateom Kovačićem i Dominikom Livakovićem.

– Da, s njima trojicom provodio sam dosta vremena na okupljanjima reprezentacija, sada ćemo opet biti zajedno poslije toliko godina. Radujem se skorom okupljanju, to je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi. Konkurencija među vratarima? Mogu samo reći da je Hrvatska oduvijek imala vrhunske vratare i da je velika stvar za mene biti među trojicom najboljih na koje izbornik Dalić u ovom trenutku računa. Bit ću velika podrška Dominiku i Simonu, uostalom svi imamo zajednički cilj, uspjeh momčadi i plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, rekao je.

Sretan je i što će dijeliti svlačionicu s Lukom Modrićem:

– Još donedavno mi se činilo nestvarnim da bih mogao dijeliti svlačionicu s takvom igračkom veličinom, ali, evo, i to će se dogoditi. Nitko sretniji od mene, svi jako dobro znamo koliko Luka znači za hrvatsku reprezentaciju, ali i za hrvatski nogomet općenito, kaže. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!