Bivši predsjednik Domovinskog pokreta i bivši kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro pjevao je u subotu navečer na svadbi sina HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Deura.

Nakon što je u subotu prijepodne Miroslav Škoro potvrdio da je službeno zatražio ispisnicu iz stranke koju je osnovao, čime je de facto prestao biti član Domovinskog pokreta, istog dana, u večernjim satima, vratio se svom starom zanatu – u sesvetskom hotelu Phoenix zapjevao je nekoliko hitova na svadbi sina saborskog zastupnika HDZ-a Ante Deura. Škoro svoj nastup, naravno, nije naplatio jer je bio Deurov gost.

“Prije nekoliko mjeseci nešto smo se okladili pa mi je Škoro obećao da će doći na svadbu moga sina i otpjevati nekoliko pjesama”, kaže Deur, a prenosi Jutarnji list.

Osim što je pjevao, Škoro se srdačno pozdravio s bivšom predsjednicom republike Kolindom Grabar-Kitarović, a gosti su fotografijama zabilježili kako joj Škoro ljubi ruku.

Poznato je da se Škoro tijekom predsjedničke kampanje žestoko sučeljavao upravo s Kolindom Grabar-Kitarović, a svoje birače nije želio pozvati da u drugom krugu daju glas za nju – čime je, smatraju mnogi HDZ-ovci, otvorena veća mogućnost za pobjedu aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.

Na svadbi Deurovog sina Škoro je bio u društvu supruge Kim Ann Škoro.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!