Romansa između britanske voditeljice Melanie Sykes i mlađahnog gondolijera Riccarda Simionata još uvijek traje: Melanie se upravo vratila u Veneciju i čim je stigla objavila je na svom Instagramu fotografije s venecijanskog Lida u bijelom bikiniju kojim je naglasila svoje tijelo, kao i slike s broda na kojem ju je vozio dragi kojega je odmah i označila na društvenoj mreži. Melani ima skoro 300.000 pratitelja na Instagramu dok njezin se Riccard može pohvaliti tek s 1450.

Romansa između 51-godišnje Melanie i 23-godišnjeg vozača gondole Riccarda traje od lani, kada je mladić zarobio njezino srce. Ovom prilikom proslavili su zajedno i Melaniein rođendan. Voditeljica je stigla u Riccardov grad nakon što je odlučila završiti televizijsku karijeru dugu 30 godina.

Posljednji put kada je Melanie posjetila Veneciju našla se na naslovnicama talijanskih medija jer je prekršila stroga pravila putovanja koja su tada bila na snazi zbog koronavirusa, ali ništa ju nije moglo spriječiti kako bi se vidjela s Riccardom. Ljubav je planula lani u listopadu i to nakon što ju je Riccardo vozio gondolu te za svoj posao naplatio 72 funte. Na Instagramu je ubrzo podijelila njihove zajedničke fotografije s jezera Garda gdje su zajedno dobro proveli.

Melanie je prošle godine prekinula vezu s komičarem i glumcem Steveom Coogananom, a bila je i u vezama s 14 godina mlađim pjevačem Ollyjem Mursom, kao i profesionalnim golferom Martinom Kaymerom. Melanie je u braku s glumcem Danielom Caltagironeom bila od 2001.-2009. te zajedno imaju sinove Romana i Valentina.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!