Manchester United odigrao je 1:1 sa Southamptonom, a nakon utakmice u Unitedu su bili ljutiti zbog suđenja.

Trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer tvrdi da je njegova momčad oštećena kod pogotka Southamptona jer vjeruje da je gol postignut nakon prekršaja na Bruni Fernandesu.

“Da, trebali smo bolje reagirati. Da, trebao je Fred blokirati udarac. Međutim, i sudac je trebao dosuditi prekršaj. Kukom i rukom je Southamptonov igrač udario Fernandesa i to je 100 posto prekršaj”, rekao je Solskjaer.

Odlučeno je kako će suci puštati grublju igru i da zaleđe neće gledati u milimetre.

“Nevjerojatno je da nogomet ide iz jedne krajnosti u drugu. Ne može se prošle sezone sve suditi kao da igramo košarku, a ove sezone da nam sport izgleda poput ragbija. I ja volim grublju, mušku igru, ali kad je prekršaj, onda je prekršaj”, dodao je Solskjaer.

Protiv istoga se pobunio i Liverpoolov trener Jurgen Klopp nakon 2:0 pobjede protiv Burnleyja.

“Uvijek morate biti spremni na tučnjavu, ali ovo je bilo zaista grubo. Nisam u potpunosti siguran idemo li u pravom smjeru, to nije nogomet koji želimo gledati. Ovakve stvari se moraju izbjegavati. Sve je počelo promjenama pravila za zaštitu igrača. Želimo da igra teče, ali postoje situacije koje se moraju sankcionirati kao prekršaji. Zar nema više prekršaja? Nisam siguran. Meni se sviđaju odluke koje se donose u korist ofenzivne momčadi, ali moramo štititi igrače. Ne možemo govoriti da je sve u redu i ići na ruku onima kojima se sviđa kako netko zaustavlja suparničkog igrača. Ako vam se takve stvari sviđaju, onda gledajte hrvanje”, rekao je.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!