Nogometaši Dinama odradili su danas poslijedpodne posljednji trening uoči uzvratne utakmice posljednjeg, četvrtog pretkola Lige prvaka protiv Šerifa. Na njemu nije bilo veznjaka Kristijana Jakića.


Iako je Damir Krznar ranije na konferenciji za medije rekao da je upitan njegov nastup zbog ozljede gležnja, prema pisanju hrvatskih medija, trener Dinama odlučio ga je izostaviti iz kadra jer nije htio trenirati zbog želje da napusti klub i ostvari transfer u Eintracht Frankurt.

– Jakić je osjetio bol u zglobu nakon duela na utakmici protiv Lokomotive, otečen je… Tek ćemo odlučiti hoće li biti na raspolaganju za početak ili eventualno za kasniji ulazak. Ademi također neće biti spreman za početak, bit će na klupi, čekati priliku ući bude li potrebno. A u obrani doista imamo objektivne poteškoće. No, ovo je prevažna utakmica da se na ikoga vadimo. Ako i Zagorac Livaković moraju igrati dva stopera, napravit će najbolje što mogu. Imamo rješenja u našem kadru, dovoljno dobra za pravu utakmicu, rekao je trener Dinama Damir Krznar na konferenciji za medije.

Utakmica se igra u srijedu od 21 sat uz prijenos na HTV2. Uvodna emisija počinje u 20.05.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!