Nevjerojatan incident obilježio je početak sezone Druge lige Tuzlanske županije u Bosni i Hercegovini. Tijekom utakmice između Budućnosti iz Lukavice i Rudara Bukinje, pri rezultatu 0:2, izbila je tučnjava.

Domaći navijači napali su suce, predvođene Almirom Karićem, nakon što su gosti zabili drugi gol. Utakmica se igrala u Bašigovcima, nakon što je Slatina odlučila ove sezone ustupiti stadion Budućnosti za domaće utakmice, prenosi Index.hr.

S obzirom na to da su domaći navijači napali suce, ugovor o suradnji će gotovo sigurno biti raskinut već nakon jedne utakmice. Nogometni klub Slatina oglasio se na društvenim mrežama.

“Poštovani sportski prijatelji,

Oglašavamo se povodom nemilih scena na prvenstvenoj utakmici Druge lige TK-Jug, koja se igrala na našem stadionu između domaćina ekipe NK Budućnost Lukavica D. i gostujuće ekipe NK Rudar Bukinje. U potpunosti se ograđujemo i izražavamo duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo na našem stadionu i u našem mjestu. Tijekom sljedećeg tjedna bit će održana sjednica Upravnog odbora kluba te će se, vjerojatno, donijeti odluka o raskidu ugovora o ustupanju i korištenju stadiona”, poručili su iz Slatine.

Delegat na utakmici bio je Adel Avdić iz Lukavca, koji je u svom izvještaju opisao kako je došlo do sukoba.

“Nakon drugog gola nastaje opći kaos, gdje u teren ulaze domaći navijači. Nakon napada na pomoćnog suca Muamera Tupajića on je zadobio lakše ozljede glave i prsnog koša. Navijači su zatim krenuli prema glavnom sucu Almiru Kariću, koji je dobio udarac nogom, a napali su i sutkinju Amina Džibrić, koja je dobila udarac u nos”, piše u izvještaju.

/HMS/

error: Content is protected !!