Nakon teškog 0-3 poraza u prvoj utakmici posljednjeg, četvrtog pretkola Lige prvaka od Šerifa u Tiraspolu prije tjedan dana, u redovima hrvatskog prvaka Dinama svjesni su kako u uzvratu u srijedu u Maksimiru (21 sat) moraju odigrati savršenu utakmicu kako bi nadoknadili veliki zaostatak.

S druge strane, u Šerifu ističu da su zaboravili prvu utakmicu i u potpunosti su koncentrirani na sutrašnji uzvrat.

– Jako je lijepo biti u vašoj zemlji. Lijepo smo primljeni. Sutra igramo drugu utakmicu s Dinamom. Jako smo se ozbiljno pripremili za utakmicu. Zaboravili smo rezultat iz prve utakmice. Pripremali smo se cijeli tjedan da sutra izađemo na teren i odigramo dobar nogomet. Naravno, Dinamo je vrlo ozbiljna ekipa europskog nivoa, rekao je Jurij Vernidub, trener Šerifa, na konferenciji za novinare.

Igrač Sebastien Thill spreman je za uzvrat.

– Odigrali smo tek prvu utakmicu. Imamo drugi dvoboj sutra, sve je dobro u ekipi, nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu i u uzvratu i kvalificirati se za Ligu prvaka, rekao je Thill.

Trener Dinama Damir Krznar ranije je najavio kako će njegova momčad krenuti silovito i napadački od prve minute, ali ne smije zaboraviti niti na obranu u kojoj se mora igrati čvrsto i odgovorno.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!