Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u natjecanje po skupinama Lige prvaka nakon što su odigrali 0:0 protiv moldavskog Šerifa koji je na Maksimir donio velikih 3:0 iz prvog susreta u Tiraspolu. 


– Dinamo je bio bolji, nedostajao je samo gol. Liga prvaka se izgubila u Tiraspolu, Šerif je danas mogao igrati kako mu je odgovaralo. Čestitke igračima i stožeru, dali su sve od sebe, ali nisu uspjeli, rekao je Zoran Zekić u HRT-ovoj emisiji analizirajući utakmicu. 

– Moramo čestitati Šerifu, bili su bolji u dvije utakmice. Dinamo nije imao snage za preokret nakon Tiraspola. Šerif je pokazao zrelost, disciplinu u obrani i zasluženo ide u Ligu prvaka gdje će možda nekome otkinuti bod. Moldavija je mala i siromašna, ali ulaganja jednog čovjeka su se vratila, dodao je Zekić, inače bivši trener moldavske momčadi. 

– Šerif je u svakom trenutku bio u bloku, svi su bili iza lopte u 35 metara. Nakon 3:0 bilo je očekivano da će tako igrati. Ali, ostat će uvijek pitanje kako bi bilo da je možda pao jedan gol u prvom poluvremenu, analizirao je Zekić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!