Trener Dinama Damir Krznar nije bio sretan jer njegova momčad nije izborila Ligu prvaka, ali bio je zadovoljan s predstavom svojih igrača u uzvratu protiv Šerifa.

– Čestitike Šerifu na Ligi prvaka, bili su bolji za tri gola u prvoj utakmici. Čestitike mojim igračima na današnjoj utakmici, vjerovali su, ali tračak sreće nas nije pomazio. Ova utakmica je zalog za budućnost, rekao je Krznar na početku te komentirao promjenu formacije s tri igrača u obrani.

– Sve je dosta dobro funkcioniralo, ne mogu reći odlično jer je falilo gol. Vježbali smo tu formaciju jedan i pol dan, tako da je to bilo vrlo dobro, objasnio je Krznar.

– Momčad koja dolazi do playoffa nije slaba momčad, Šerif je izuzetna momčad. Da, oni su bili bolja momčad, a mi smo ostvarili prvi cilj i izborili Europsku ligu. Željeli smo Ligu prvaka, ali nismo uspjeli, a trebali smo biti u Ligi prvaka, bolja smo momčad od Šerifa, ali to igrom nismo zaslužili. Fokus je već na Osijeku, današnja utakmica je završila. Vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat u Europskoj ligi, rekao je Krznar te se zahvalio svim navijačima na podršci.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!