Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo mogao bi ovog ljeta napustiti Juventus. Kao buduće odredište Ronaldove karijere spominju se PSG te Manchester City. Recimo kako je engleski prvak ponudio Portugakcu dvogodišnji ugovor, a sam Ronaldo ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi na Otoku, odnosno da se vrati u Englesku gdje je već svojedobno s velikim uspjehom igrao. Bilo je to u Manchester Unitedu.

Agent portugalske zvijezde Jorge Mendes stigao je sinoć u Torino kako bi obavio razgovore o odlasku svog klijenta. Kako tvrdi dobro upućeni novinar Gianluca Di Marzio City je ponudio Ronaldu dvogodišnji ugovor s plaćom od 15 milijuna eura po sezoni, no torinski klub nema namjeru odreći se svog igrača za takvu svotu, oni za njegove usluge traže 25 milijuna eura. City pak nema namjeru to platiti. Drugim riječima, zapelo je.

No s druge strane se razmišlja o razmjeni, Juventus bi Gabriela Jesusa, međutim, to ne odgovara engleskom nogometnom divu budući da Pep Guardiola želi u svojoj momčadi Brazilca. Šanse za dolazak Ronalda u Manchester City, prema medijskim spekulacijama, su otprilike pedeset posto. Naime, City će u predstojećim danima pojačati pritisak na Staru damu i tek će se vidjeti koliko će i hoće li takav pritisak uroditi plodom.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo za Juventus igra od 2018. godine, a došao je iz Real Madrida, u tom je razdoblju za slavni talijanski klub odigrao 134 utakmice te je zabio 101 pogodak.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!