Nakon što je na Hvaru imao susret s policijom, Michael Jordan produžio je u Dubrovnik. 

Luksuznom jahtom O’Pari, čiji ga tjedni najam košta milijun eura, uplovio je u dubrovački akvatorij, iskrcao se u Starom gradskom portu i pod budnim okom tjelohranitelja krenuo u đir povijesnom jezgrom, piše Libero Portal.

Prema izjavi njihova izvora, Jordan je i u Dubrovniku privukao puno pozornosti, turisti su počeli vrištati kad su ga vidjeli i fotografirati ga mobitelom, no NBA zvijezdi se nije moglo prići zbog tjelohranitelja.

Jordan, koji rijetko silazi s jahte, prilikom posjeta Hvaru izazvao je pravi kaos, a tom se prilikom grlio i fotografirao s obožavateljima.

S jahte je sišao i tijekom posjeta jednom klubu u Hvaru, a istu večer su ga posjetili policajci koji su na teren izašli zbog glasne glazbe.

Iz PU splitsko-dalmatinske za Index su otkrili detalje.

“26. kolovoza u 00.15 sati zaprimljena dojava o preglasnoj glazbi s jedne jahte koja se nalazila na vezu u gradu Hvaru. Policijski službenici izašli su po dojavi na teren, obavili razgovor sa zapovjednikom jahte i zatražili da se da se glazba ugasi, što je i učinjeno. Nije bilo daljnjih dojava o narušavanju javnog reda i mira, niti daljnje potrebe za policijskim postupanjem”, stoji u policijskom priopćenju.

Nakon Dubrovnika Jordan bi navodno trebao napustiti Hrvatsku.

/HMS/

error: Content is protected !!