Rijeka nije uspjela eliminirati grčki PAOK, nakon remija u prvoj utakmici na Rujevici je hrvatski predstavnik u posljednjem kvalifikacijskom kolu Konferencijske lige poražen 0:2. Grčki vice prvak realno gledajući posve zasluženo je prošao u grupnu fazu. Nažalost, hrvatski nogomet spao je tek na jedno slovo u Europi, zagrebački Dinamo, a ni Modri nisu uvjerljivi. Naprotiv, u borbi za Ligu prvaka eliminirao ih je moldavski Sheriff. Plavi će igrati u Europskoj ligi.

Nakon utakmice trener Rijeke Goran Tomić nije bio pretjerano tužan, i sam je svjestan da je PAOK kvalitetniji.

”Razočaranje je golemo, uložili smo ogroman trud da bi se plasirali u skupinu Konferencijske lige. No, bolja ekipa je prošla dalje. Pokušali smo na više načina i mijenjanjem sustava doći do rezultata, a apsolutno nesmotrena greška našeg igrača riješila je utakmicu”, rekao je trener Rijeke poslije poraza na Rujevici.

Rijeka nije imala ni previše sreće protiv PAOK-a, a bez sreće se takav protivnik ne prolazi.

”Sigurno da smo svi željeli ići dalje uz podršku sjajnih navijača. Ali, nismo uspjeli zabiti gol. Imali smo par izglednih prilika, baš kao i oni, ali trebate imati i sreće da bi se ovakva utakmica dobila.”

PAOK je večeras bio bolji protivnik, a bio je bolji i u prvom susretu u Grčkoj, koji je završio 1:1.

”Bili su izvanredni, jaki na lopti, mislim da su svi vidjeli o kakvoj se ekipi radi, punoj dobrih pojedinaca. Pokušali smo mijenjati, mislim da je dobro funkcioniralo u nekim trenucima, ali nismo uspjeli zabiti. Prvo poluvrijeme smo Grcima puno toga dopustili. Tomečakov gol bi nas vratio u život kod 1:0, ali nismo uspjeli. Mogu čestitati svojim igračima na maksimalnom trudu, bolja ekipa je prošla. Čeka nas Hajduk, to je takav ritam jako teških utakmica, ali ne sumnjam da će ovi igrači opet skupiti snage i pokazati dobru igru na terenu.”

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!