I u nogometu ima prljavštine, ipak, nogomet igraju samo ljudi, a neki ljudi su spremni na sve. Naime, igrač engleskog prvaka Manchester Cityja 27-godišnji Benjamin Mendy je u pritvoru. Francuski lijevi branič osumnjičen je za silovanje čak četiri djevojke te za jedno seksualno napastovanje. Optužile su ga za takve činove tri 16-godišnjakinje, a sve se događalo između listopada prošle i kolovoza ove godine, pišu Sportske novosti.

Recimo kako je Mendy priveden te bi se na sudu trebao pojaviti u petak ujutro. U pritvoru će prenoćiti, što nikoga ne čudi s obzirom na težinu nedjela za kojeg ga se sumnjiči. Iz Manchester Cityja odmah su se oglasili priopćenjem te su ga suspendirali.

”Podsjetili bismo sve da istraga u slučaju Mendy ide dalje i da ima pravo na pošteni tretman i suđenje koje će uslijediti”, apelirali su iz suda u Cheshireu, gdje će se sutra pojaviti.

Manchester City za vikend igra protiv Arsenala, a Mendyju bi, ako se dokaže krivnja, mogla biti određena i zatvorska kazna s obzirom na to da se radi o višestrukim silovanjima i seksualnom deliktu s ponavljanjem čina…

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!