Nakon 12 godina portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo vraća se na Old Trafford, u Manchester United. U jednom trenutku izgledalo je kako će Ronaldo iz Juventusa otići u Manchester, ali City. Njegov povratak u United oduševio je brojne navijače ovog kultnog engleskog kluba. No prije povratka na Old Trafford Unitedovi navijači blago rečeno zamjerili su Ronaldu ”koketiranje” sa Cityjem.

Počeli su prerano osuđivati Ronalda, a jedan je čak spalio dres sa brojem sedam kojeg je Portugalac nosio dok je prvi puta, prije 12 i više godina, nosio dres Manchester Uniteda. Kamere Sky Sportsa napravile su anketu na ulicama Manchestera nekoliko sati prije dolaska u United, tada navijači nisu znali da Ronaldo dolazi u njihov klub te su ga itekako izvrijeđali, nazvali su ga izdajicom, ljubiteljem novca te mnogim drugim pogrdnim nazivima.  Među onima koji su govorili bilo je i navijača Manchester Cityja.

Na kraju se Ronaldo vratio u Manchester United te će dobar dio navijača spomenutog kluba vjerojatno korigirati svoje riječi upućene slavnoj portugalskoj nogometnoj zvijezdi.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!