U teškoj prometnoj nesreći jučer oko 18,40 u mjestu Vladislavci, poginula je 27-godišnja putnica u osobnom automobilu dok su dvije osobe teško ozlijeđene. Policija traži svjedoke prometne nesreće, priopćila je osječko-baranjska policija.

Policija navodi da se osobni automobil, kojeg je vozila 28-godišnja hrvatska državljanka, kretao iz smjera centra Vladislavaca prema Čepinu.

Kod kućnog broja 279, vozačica je zbog brzine neprilagođene stanju na kolniku – kiša te mokra i skliska cesta, izgubila nadzor nad vozilom. Osobno vozilo je sletjelo u odvodni kanal i bočnim dijelom udarilo u betonski most kolnog ulaza, priopćeno je iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Na mjestu nesreće smrtno je stradala 27-godišnja hrvatska državljanka, dok su 28-godišnja vozačica i 27-godišnja putnica hrvatska državljanka prevezene u Klinički bolnički centar Osijek, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život. Pomoć su na mjestu nesreće pružili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čepin, a očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz potporu očevidne ekipe Policijske uprave osječko-baranjske.

Policija provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće i poziva svjedoke da se jave Postaji prometne policije Osijek osobno ili putem telefona 031/237-112.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!