Protekli vikend u Međugorju je odigran memorijalni turnir „Stanko Sivrić“ na kojem su naši dječaci i djevojčice nastupili sa 7 ekipa u 5 kategorija.

U kategoriji dječaka 2006 naši dječaci su osvojili prvo mjesto a naš vratar Marko Čuljak je proglašen za najboljeg vratara.

U kategoriji dječaka 2008 naši dječaci su podijeljeni u dvije podjednake ekipe i osvojili su drugo i treće mjesto a u toj kategoriji naš vratar Mate Pavlović je proglašen najboljim vratarom.

Naše djevojčice 2008 su pobjedama nad vršnjakinjama iz Međugorja i Čapljine osvojile turnir a najboljom igračicom je proglašena naša Marija Vegar a najboljom vratarkom je proglašena također naša Lana Petrović.

I na kraju u kategoriji dječaka rođenih 2010 nastupili smo sa dvije ekipe od kojih je jedna bila sastavljena od samih djevojčica.

Naši dječaci su u finalu savladali vršnjake iz Maglaja a naš skaut Hrvoje Herceg je proglašen za najboljeg igrača dok su naše djevojčice na penale savladale muške kolege iz RK Zrinjskog i tako osvojile treće mjesto.

Pored utakmica bilo je dosta druženja ,igre i kupanja na bazenima a kako nam je bilo možete vidjeti na slikama.

DJECA SE IGRALAAAAAA

Izvor:facebook/Ivan Marijo Kolak

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!