Dvadesetsedmogodišnja Marina Krstović, koja je prekjučer uhićena u Crnoj Gori sa svojim ocem Budimirom Krstovićem (66), nakon što je u njihovom skladištu u zetskom selu Mojnovići dovezen tovar banana među kojima je bilo sakriveno 1.400 kilograma kokaina, prošla je poligrafsko testiranje, piše Blic.

Kako javljaju crnogorski mediji, Marina je odmah, nakon povijesne zapljene droge u Crnoj Gori, saslušana i odvedena na poligraf. Portal lista “Dan” prenosi da je ona negirala krivicu i da je prošla poligrafsko testiranje.

Marina i njen otac, poznat i pod nadimkom Buda Banana, osumnjičeni su za neovlaštenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhićena Marina Krstović inače je najbolja prijateljica iz djetinjstva Kristine Bogdanović, kćerke poznatog nogometaša Rada Bogdanovića. Kako se može vidjeti na njihovim profilima na društvenim mrežama njih dvije su bile nerazdvojne, skupa su putovale po svijetu, izlazile i uživale u luksuzu.

Podsjetimo, crnogorska policija je izvela opsežnu akciju u Baru, Podgorici i Zeti protiv organiziranog kriminala u cilju suzbijanja nelegalne trgovine narkoticima. Akcija je izvedena uz suradnju Uprave prihoda i Carine Crne Gore, i tada je među bananama zapljenjena droga, kokain velike čistoće. Droga je bila spakovana u 1.400 paketa od po kilogram, a na njima je bila napisana samo jedna riječ – Covid.

Droga je stigla iz Južne Amerike

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!