Kylian Mbappe jedna je od najvećih priča ljetnog prijelaznog roka.

Real je prošlog tjedna poslao PSG-u za njega drugu službenu ponudu, nakon otvarajućih 160 milijuna eura. Poboljšana ponuda iznosila je 170 milijuna eura fiksne odštete te još 10 milijuna eura kroz bonuse.

PSG-ov direktor Leonardo odgovorio je da je ova ponuda uvredljiva i da ju je Real poslao usprkos tome što je znao da će je PSG odbiti kao prenisku.

Real je na to uzvratio da je to konačna ponuda za Mbappea te dao PSG-u konačni rok za danas do kraja dana da se izjasni prihvaća li je ili ne, piše Index.hr.

Inače, u Španjolskoj prijelazni rok traje do 2. rujna, tako da Real ima još tri dana za dovesti igrača koji mu je već dvije godine najveća želja, ali očito za to ne želi čekati zadnji tren.

Marca otkriva da će se Real definitivno i do kraja držati ultimatuma kojeg je dao PSG-u te da neće slati poboljšanu ponudu u posljednji tren.

Mbappe pak prema istom izvoru nije nezadovoljan time da još jednu sezonu ostane u PSG-u i onda kao slobodan igrač bez odštete idućeg ljeta dođe u klub u koji želi.

Takav rasplet odgovara i Realu, koji se može strpjeti još jednu sezonu i onda besplatno dobiti igrača za kojeg bi sada morao dati bogatstvo.

Marca piše da je ovime zadovoljan i PSG jer je uvjeren da Mbappeu, kada se uigra s Neymarom i Messijem, neće padati na pamet otići iz Pariza, a još jednu njegovu sezonu tamo iskoristit će za dodatna nagovaranja napadača da ostane.

Mbappe (22) je prije tri godine iz Monaca došao u PSG. U posljednjih godinu dana odbio je niz ponuda kluba da produlji ugovor, koji mu završava idućeg ljeta, te je cijelo vrijeme očijukao s Realom.

Govorio je da bi ostao u PSG-u ako bi se tamo formirala momčad za osvajanje Lige prvaka. Predsjednik Al-Khelaifi mu je prilikom predstavljanja Lea Messija poručio da sada više nema izlika te da je klub napravio ono što je tražio.

Napadač je na to odgovorio šutnjom. Zato su navijači PSG-a izviždali mladu superzvijezdu na predstavljanju nove momčadi prije mjesec dana.

Mbappe je u tri godine za PSG odigrao 175 utakmica, postigao 135 i namjestio 63 gola.

/HMS/

error: Content is protected !!